2022 Dünya Kupası Toy Story ile birleşirse

Twitter hesabı @brfootball, Dünya Kupası açılışından önce tüm yıldızların yer aldığı bir video yayınladı.

Twitter hesabı B /R Football, özgünlüğü ve esprili sahneleriyle tüm futbolseverler tarafından coşkuyla karşılanan Dünya Kupası kutlamaları için bir video yayınladı. Toy Story çizgi filmi ile Dünya Kupası’nın karışımından oluşan videoda, başrollerde Messi ve Ronaldo olmak üzere turnuvanın bu sayısında önemli roller oynaması muhtemel tüm büyük futbolcu isimleri yer alıyor.

 

Video, Messi ve Cristiano Ronaldo ile oynayan ve ikisinden hangisinin gerçek KEÇİ olduğunu tartışan bir çocukla başlıyor . Çocuk annesi tarafından aşağı çağrıldığında, figürler bir anda canlanır ve kendi aralarında aksiyon dolu bir atışmaya başlarlar.

Oyuncular arasında Neymar, Virgil Van Dijk, Erling Haaland (bu Dünya Kupası’nda oynamayacağı gerçeğine atıfta bulunarak ambalajının içine hapsolmuş), Harry Kane ve Kylian Mbappé yer alıyor. Videoda, golf oyunu diğer oyuncuların izdihamıyla komik bir şekilde kesintiye uğrayan Gareth Bale de yer alıyor. Onların eğlenceli vuruşlarına videoda “Dünya Kupası geldi. Oyun zamanı” sloganı eşlik ediyor.

Klip, oyuncuların ülkelerinin Katar’da ellerinden geldiğince ilerlemesine yardımcı olmak için gidecekleri mesafeyi temsil ediyor.

Hayranların gözlerinin kendi jenerasyonlarının ve hatta tüm zamanların en iyi oyuncuları olarak kabul edilen bu iki yıldıza dikileceğini belirtmekte fayda var . Dünya Kupası, her ikisinin de şanlı kariyerlerinde elinden kaçan tek kupa ve Katar 2022, onu ele geçirmek için son şansları olacak.

Kaynak: https://www.marca.com/en/world-cup/2022/11/20/637a4e23268e3ec3198b45c1.html

Duyduk Duymadık - No:283

In This Issue

HAFTANIN İLHAM VEREN WEB SİTESİ

Metaverse’e taşınmak zorunda kalan ülke

Küresel ısınma nedeniyle sular altında kalma tehlikesi bulunan Tuvalu'dan global çağrı.

Subscribe to the newsletter,
catch up with the weekly inspiration.

HEAR YE! HEAR YE!