Milka’dan Eğlenceli Bir Kutu Oyunu

Milka Biscuit Run; neşeli kurabiye kutusu karakterlerinin Milka ürünlerine ulaşmalarını temel alan, çocuklu ailelere seslenen sınırlı üretim bir kutu oyunu.

Pek çok marka akıllı telefon ve tabletler için geliştirdiği oyun ve uygulamalarla gündeme gelirken çikolata markası Milka, daha nostaljik bir yol seçerek tüm aileye hitap eden sevimli bir kutu oyununu tanıttı. Markanın ilk sınırlı üretim oyunu olan “Milka Biscuit Run” Milka ürünlerini tanıtırken markanın sevimli ve aile dostu algısını da pekiştiriyor.

W+K Amsterdam tarafından yaratılan “Milka Biscuit Run” oyuncuların gerçek Milka bisküvileri ve yumuşak kekleri için çarpıştığı bir kutu oyunu. Oyun, Milka reklamlarından daha önce tanıdığımız Lilaberg’de geçiyor. Milka Biscuit Jar filminde tanıtılan ortamda birbirinden sevimli kurabiye kutuları yaşayan karakterler olarak, Milka ürünlerine ulaşmaya çalışıyordu. Biscuit Run oyunu da aynı mantığı temel alıyor ve oradaki karakterleri oyuna taşıyor.

biscuit run_milka_w+k amsterdam_milka biscuit run_bigumigu_

Farklı Karakterler, Eğlenceli Görevler

Oyunda oyuncular farklı kurabiye kutuları arasından diledikleri karakterleri seçiyor. Bunlar arasında korkusuz dağcı Anton, endişeli kurabiye saati, gösteriş meraklısı Fluffy, tatlı büyükbaba ve aç anne ayı gibi karakterler var. Oyunun amacı, Milka ürünleriyle doldurulan tepsideki Milka’ları kazanmak.

Oyuncu seçtiği kurabiye kutusu karakteri ile oyunda ilerlerken seçtikleri kartlar aracılığıyla çeşitli görevler yapmak zorunda kalıyor. Bunların kimileri komik, kimileri ise daha zorlu. Bir dağ hayvanın taklidini yapmak, 30 saniye boyunca dans etmek, yan oyuncuya tatlı cümleler fısıldamak, en sevdiğiniz şarkıyı mööleyerek söylemek gibi görevler var.

Oyunun tanıtımı için hazırlanan 45 saniyelik film ise dijital ortamda yayına girdi. Oyunu Facebook üzerinde paylaşanlar, bu sınırlı üretim kutu oyununu kazanma şansı yakalıyor. 14 Avrupa ülkesinde yayına giren kampanya kapsamında 7000 “Biscuit Run” oyunu dağıtılacak.

Oyun, özellikle aileler için eğlenceli saatler vadediyor. Sevimli karakterleri ve neşeli tasarımıyla başta çocukların büyük ilgisini çekecek gibi görünüyor. Kimbilir belki kampanyanın başarısına bağlı olarak Milka, ileride oyunu satışa da sunabilir.

biscuit run_milka_w+k amsterdam_milka biscuit run_bigumigu_ biscuit run_milka_w+k amsterdam_milka biscuit run_bigumigu_ biscuit run_milka_w+k amsterdam_milka biscuit run_bigumigu_ biscuit run_milka_w+k amsterdam_milka biscuit run_bigumigu_ biscuit run_milka_w+k amsterdam_milka biscuit run_bigumigu_ biscuit run_milka_w+k amsterdam_milka biscuit run_bigumigu_ biscuit run_milka_w+k amsterdam_milka biscuit run_bigumigu_ biscuit run_milka_w+k amsterdam_milka biscuit run_bigumigu_ biscuit run_milka_w+k amsterdam_milka biscuit run_bigumigu_ biscuit run_milka_w+k amsterdam_milka biscuit run_bigumigu_

Künye:

Reklamveren: Milka
Marka Temsilcileri: Isabelle Sakai, Caroline Baume, Jan Trichterborn
Reklam Ajansı: Wieden + Kennedy Amsterdam
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Eric Quennoy, Mark Bernath
Yaratıcı Yönetmen Daniel Schaefer, Szymon Rose, Sebastien Partika, Edouard Olhagaray
Sanat Yönetmeni: Riccardo Rachello
Reklam Yazarı: Mohamed Diaa
Yayın Yapım Sorumlusu: Joe Togneri
Yönetici Yapımcı: Michael MacMillan
Yayın Yapımcısı: Magda Czyz
Sanat Yapımcısı: Nelleke Rekers
Planlama: Nusara Chinaphasaen
İletişim Planlama: Wes Young
Müşteri İlişkileri Grup Yönetmeni: Clare Pickens
Müşteri İlişkileri Yönetmeni: Will Oakes
Müşteri İlişkileri Yöneticisi: Elianne Vermeulen
Müşteri Temsilcisi: Hugo Boccara
Sanat Satın Alma: Nelleke Rekers
Stüdyo Yönetmeni: Lizzie Murray
Tasarımcı: Malia Killings
Stüdyo Sanatçısı: Noa Redero
Proje Yöneticisi: Katie Finn
İş İlişkileri: Michael Graves
Film Yapım: MPC Creative
Yönetmen: Diarmid Harrison-Murray
Görüntü Yönetmeni: Mark Emberton, Theo Garland
Yapımcı: Johnny Blick
Yönetici Yapımcı: James Niklasson
Kurgu: MPC CREATIVE
Kurgucu: Rigel Kilston, Arthur Ivens
Ses Post Prodüksiyon: Wave Amsterdam
Ses Tasarım / Miksaj: Alex Nicholls-Lee
Müzik: Harry Lightfoot, Philip Kay, “Game of Biscuits”
Music Şirketi: Woodwork Music Publishing Ltd
Post Prodüksiyon: MPC
Flame: Dirk Riesenfeld
İllüstratör: Marie Thorhauge Torslev
3B: Graeme Turnbull
Renklendirme: Kai Van Beers
Yapımcı: Jason Bartnett

Görsel: Milka Biscuit RunW+K Amsterdam

Kaynak: https://bigumigu.com/haber/milka-dan-eglenceli-bir-kutu-oyunu/

Monday Morning Goods No: 149

Bu Sayıda

Nasıldı o Walkman’in sesi?

Conserve the Sound; faks makinesi, kasetçalar, daktilo gibi nostaljik cihazların ve araçların ağırlıkta olduğu, yok olmaya yüz tutmuş her tür şeyi kapsayan bir ses arşivi.

Braingineer

Haftanın ilhamını kaçırmamak için
bültene kaydolun,

DUYDUK DEYİN, DUYMADIK DEMEYİN!